tiistai 7. kesäkuuta 2011

Mmmburger

Mmmmm..... tehtiin tänään herkkuhamppareita ja vihersalaattia ruuaksi. Oli kyllä tarkotus mennä juoksemaan tänään, mutta näin siinä käy, kun pääsee kuudelta töistä ja on vasta seitsemältä kotona. Ihan hyvä vaihtoehto tämä kokkaaminenkin kyllä :)




Salaattia tossa hampparin välissä on ihan vaan näön vuoksi ja kyllä, pekonia antamassa vähän makua. Jotta ei menisi ihan överksi käytettiin sentään valkoisten sämpylöiden tilalla tummempia ja terveellisempiä jyväsämpylöitä. Salaatti on ihan perusaineksista tehty, eikä se mun mielestä mitään salaatinkastiketta kaipaa. Tykkään laittaa salaaattiin aina yhden makeamman aineksen, kuten tässä tapauksessa viinirypäleet. Usein käytän myös päärynää tai hunajameonia. Lisäsin salaattiin lautasella vielä avokadoa sekä kurpitsansiemeniä. Kuivatut karpalot on ihan vaan naposteltavaksi, jos vaikka pystyisin vähentämään armotonta karkin syöntiäni! :D 


Kaverini näytti tänään iPhonen ShapeUp-sovelluksen, jolla voi helposti seurata päivittäin syömiään ja kuluttamiaan kaloreita. Itselläni ei ole iPhonea, vaan melko uusi BlackBerry, ja oonkin nyt yrittänyt etsiä siihen jotain samankaltaista sovellusta. Sykemittarinihan kyllä kertoo treenatessa poltetut kalorit, mutta etenkään ruuasta saatujen kaloreiden laskemiseen mulla ei riitä into. Parempi, jos ohjelma laskee ne mun puolesta :)

3 kommenttia:

  1. Hei lueskelin sun blogia läpi ja huomasin että olisit kalorilaskuria vailla.
    Itse olen aina silloin tällöin käyttänyt tätä: http://www.iltalehti.fi/painopaivyri/
    toivottavasti on apua!

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä :) Kokeilin tota ja se vaikutti ihan hyvältä vaihtoehdolta näin ensalkuun, ennen kuin on aikaa ja energiaa perehtyä tarkemmin johonkin kännykkään ladattavaan ohjelmaan :)

    VastaaPoista
  3. Aika hauskaa, et ostin just samoja siemeniä ja karpaloita kaupasta eilen :) Perjantaina nähdään! -K

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)