sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

I found THE SUN! :D

 
Täältähän se löytyi se kadonnut aurinko, Bulgarian Sunny Beachilta :D Tultiin toissapäivänä ja nyt on jo melkonen rusketus hankittu.


Yhtä asiaa en vaan voi käsittää, nimittäin sitä, kun ihmiset oikeestaan melkeen mihin tahansa kulkuneuvoon mennessään, aina välttämättä haluu olla ekana ja sen takia seisoo jonossa käsittämättömiä aikoja! Ihan kuin siihen laivaan tai lentokoneeseen ei otettais kuin kolme ekaa matkustajaa mukaan! Nytkin Helsinki-Vantaalta lähdettäessä kauhea ryysis ja jono muodostu heti, kun portille saapu virkailija. Sen jälkeen odoteltiin vielä ainakin 15 minuuttia, ennen kuin portti aukes. No on kyllä sitten vielä toinenkin asia, jossa mulla palaa hihat, nimittäin laukkujen odottaminen hihnalla ja se kuinka on ihan pakko mennä ihan kiinni siihen hihnaan, että muut takana olevat ei vahingossakaan nää tulisko oma laukku sieltä kohta…

Ollaan eilen ja tänään oltu rannalla ja altaalla löhöilemässä, illemalla mennään yhteen sushiravintolaan syömään ja sitten taas drinksulle :D Nam!  Kahdesta eri lähteestä olen kuullut, että täällä Sunny Beachilla on Euroopan “paras” sushipaikka, ja toivon kovasti, että se on toi mihin meinataan illalla mennä :) Huomiselle ollaan varattu shoppailureissu Burgasiin ja paluumatkalla käydään pienellä viinitilalla maistelmassa viinejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)