lauantai 4. kesäkuuta 2011

A lot of ups and downs

Tänään oli taas juoksupäivä, hitosti ylä- ja alamäkiä :) Lähdin juoksemaan klo 11.45, mikä ei ehkä ollut ihan fiksuin veto, koska aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämmintä oli varmaan 20 astetta. Lasin sen varaan, että pururadalla on paljon varjoa, mutta eipäs ollutkaan! En oo koskaan ennen juonut mukanani olevaa pikku vesipulloa loppuun... Matka oli varmasti todellisuudessa paljon 9 km pidempi koska risteilin lenkkipolun reunalta toiselle pienimmänkin varjopläntin perässä :D



Toi käsivarteen kiinnitettävä vyö on ollut todella käytännöllinen ja se on mulla mukana melkein aina. Etenkin tykkään, kun iPod on ihan hollilla ja saa nopeesti vaihdettua seuraavaan kappaleeseen. Lisäksi tossa on pieni vetskaritasku, johon saa vaikka kotiavaimet, jos housuissa tai paidassa ei satu olemaan taskuja.


Päivän lenkki:

Pituus: reilu 9 km

Aika: 1h 0 min 18 sek :)
Keskisyke: 157
Max syke: 172
Kulutetut kalorit: 473 kcal

Kaverilla on tänään synttäribileet ja jälleen on iänikuinen ongelma käsillä: mitä ihmettä mä pistän päälle?!
Vaihtoehtoina voisi olla jompikumpi allaolevista paidoista yhdistettynä ihan vaan farkkuihin tai farkkushortseihin ja korkkareihin. Oranssi paita on melko uusi ostos Veromodasta. Se on ihanan kesäisen värinen ja tosi kevyttä kangasta. Vaalea paita on vanhempaa perua H&M:sta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)