tiistai 14. kesäkuuta 2011

Where did the sun go?

Inhottavan harmaata! En mä kyllä viitsis koko lomaani tuhlata sadepäiviin ja sisällä kököttelyyn. Oon eilisen päivän ja tämän aamun katsellut äkkilähtöjä :D Kreikkaan, Turkkiin tai Espanjaan pääsis aika halvalla. Ongelmana on vaan se, että oltiin ajateltu lähteä joulukuussa 2 viikoks Thaimaahan ja opintolaina ei oikein meinaa riittää molempiin reissuihin ;D Mutta pakkohan täältä on pois päästä - en mä ihan turhaa oo rantakuntoon yrittänyt päästä!

Lähden kohta juoksemaan vähän pidemmän lenkin, joku 14 km. Kauhistuttaa jo pelkkä ajatuskin. Laitan varmaan pitkät juoksutrikoot ja pitkähihasen paidan päälle, ja  mietin, että tarttisko tuolla vielä kaulahuivinkin... ettei vaan palellu! :D Latasin eilen pari uutta biisiä iPodille (Hurts - Sunday ja Snoop Dogg vs. David Guetta - Sweat) ja toivon saavani niistä tarpeeks henkistä energiaa lenkille.

Aamupalaa piti herätä syömään jo klo 9, jotta voin lähteä juoksemaan ennen kuin alkaa sataa... jugurtti-rahka-sekoitusta, nektariinia, pähkinämysliä ja granaattiomenaa, sekä ruikkari juustolla ja kalkkunafileellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)