torstai 16. kesäkuuta 2011

Fruitbomb

Hetken jo mietin, aamulla kuuden aikaan auringonpaisteeseen herätessä, että oliko virhe varata matka Bulgariaan! Mutta ei hätää, nyt tulee taas vettä, eikä Forecan 10 päivän ennuste lupaa yhtään tän parempaa säätä :) Ei menny hukkaan ne rahat - toivottavasti.. :D

Tehtiin aamupalaksi "hedelmäsalaattia". Oli muuten aivan ihanaa, enkä ymmärrä, miksi en jaksa vaivautua useammin pilkkomaan hedelmiä, kun ei siitä oo oikeesti edes niin paljon vaivaa :)


Käytiin tänään myös kaupungilla osatoksilla, ostamassa miehlleni uudet sandaalit matkaa varten ja katsomassa mulle uusia bikineitä. Jostain syystä toi bikinien ostaminen on mulle aina niin kauheen vaikeeta! En halua ostaa niitä Hennesiltä, koska sitte niitä tulee vastaan joka toisella, niiden täytyy olla värikkäät, muttas silti tyylikkäät, tietyn malliset... ne mitkä mulla nyt on, oon tilannu 2006 Ellokselta... Löysin netistä yhdet aika täydelliset Ted Bakerit, jotka kyllä saan tilattua vasta matkan jälkeen.


Hmmm.. noi ei kyllä oo värikkäät, mutta tykkään silti noista kultasista "niiteistä" :D Noita sais myös valkosena, mutta valkosissa on aina se huoli, että ne menee likaseks, esimerkiks ruoholla maatessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)