perjantai 3. kesäkuuta 2011

I <3 Lush

Oijoijoi!! Tulipa käytyä taas Citykäytävän Lushissa ja mukaan tarttui muutamia ihania pikku juttuja :) Se on kyllä sellanen kauppa, että harvoin sieltä pääsee ulos ilman pikkuriikkistä paperikassia mukanaan.. :D




Tämä on mun ehdoton lemppari Lushin tuotteista: Handy Gururu -käsirasva. Se tuoksuu ihan ihan sellaiselta, miltä mummolan pitäisi tuoksua: kaardemummalta ja vanilijalta :)


Tämä Breath of fresh air -kasvovesi on uusi tuttavuus. Se tuoksuu ihanan raikkaalta ja se sopii herkälle iholle.

Sultana of soap -saippua. Ihan paras käsienpesuun. Taivaallinen tuoksu viipyy käsissä pitkään ja jättää kädet ihanan pehmeiksi. Vaahotaa myös kivasti.

Tällä Silk stockings -kimallepalalla saa kuulemma loihdittua iholle säihkettä (lähinnä sääriin, ei ehkä niinkään kasvoille). 

Tämä ei ole jäätelöpallo, vaikka se siltä näyttääkin :) Tämä on Geo phyzz -kylpypallo. Kylpypalloista ei tule vaahtoa, vaan pelkästään ihanaa tuoksua kylpyyn. Joissain palloissa on kimalletta tai niistä tulee väriä kylpyveteen. Useissa palloissa on myös ihoa hoitavia aineita, kuten merisuolaa, merilevää, avokadoa, hunajaa tai kaakaovoita.

Happy pill -kylpy"pallo"


Creamu candy bath -kylpyvaahtoviipale. Jos haluaa aivan järkyttävän määrän vaahota kylpyynsä, niin kannattaa käyttää koko pala kerrallaan! Itselläni kuitenkin riittää yhdestä palasta noi 3 kylpykertaan :D


Mitkä on teidän lempparituotteita Lushista? Onko kukaan koittanut shampoopaloja? Mietin, onko ne oikeesti hyviä ja miten moneen pesuun yhdestä palasta riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)