keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Jiri jiri boom!

Oon käynyt täällä kahtena aamuna juoksemassa pienen lenkin, noin 30 min. Viime syksynä, kun oltiin Mallorcalla kävin myös parina aamuna juoksemassa ja siellä tykkäsin tosi paljon, kun lähtiessä oli vielä pimeää ja sai juosta ihan rannan tuntumassa. Täällä rantakatu on kauttaaltaan kauppojen reunustama, niin että merta ei nää juuri lainkaan ja aurinko nousee aamulla jo viiden aikaan, joten sitäkään ei voi juostessa ihailla. Ajattelin kuitenkin, että jotain on tehtävä, kun miettii mitä kaikkea ja miten paljon täällä tulee syötyä! :D Aamupalaksi tänään nautittiin pannukakkuja suklaamoussetäytteellä :D Namii!!


Aamupalan jälkeen mentiin rannalle ja klo 12 aikoihin rantabaariin drinksuille, koska luonnollisestikaan ei haluttu klo 12 olla suorassa auringonpaisteessa :D Thomas tilasi happy hour -listasta mansikka daiquirin (eli niitä tuli siis kaksi) ja itse otin tavalliselta listalta oudon makuisen, mutta ihanan värisen Bandidos-drinksun :) Siinä rantabaarissa istuskellessa, drinksut molemmissa käsissä, tajusin, että tässä se on - kaikki mitä ihminen voi elämältään toivoa! Tästä lähtien kaikki mun tekemiseni tulee suuntautumaan tämänaamuisen olotilan saavuttamiseen! :D



2 kommenttia:

  1. Näytti aika hyviltä nuo lettuset :P

    Aamulenkit ovat ihania, etenkin sillo ku herää vaikspa 5:30, heittää lenkkarit jalkaan ja ulkona on vielä sellane raitis ja ehkä pikkase kostea ilma et nurtsi tuoksuu raikkaalle. Eikä oo ihmisiä muitap ahemmi liikenteessä, mikä on itelleni tärkeätä ulkona lenkkeillessä :D (tapanani on lauleskella ja ottaa koordinaatio-harjotuksia ja pidän siitä kun saan ne tehdä ihan just niin hölmön näköseltä ku mitä itte haluan)

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen huomannut, että juoksu kulkee vaan parhaiten, kun ei ole niin kuuma. Esimerkiks sillon on ihana käydä lenkillä, kun ripeksii ihan vähän :) Mullakin on tapana laulella ääneen, joten on hyvä, jos muita ei oo lähellä! :D Ja jos vastaan tulee paljon ihmisiä, mulla on paha tapa juosta huomaamattani liian lujaa.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)